Aalestrup Optik

Personlig betjening

Aalestrup Optik er din lokale optiker. Her møder du altid den samme optiker, hver gang du besøger os. Vi tager os tid til den enkelte kunde, og lægger meget vægt på, at vi kender vores kunder, så vi kan yde en god og personlig service til hver enkelt. En af vores vigtigste værdier er, at ingen er ens, og derfor behandles ingen kunde efter en standardprocedure. Vi laver specielle løsninger, der passer til den enkelte kundes behov. Hos os kan du altid regne med at blive taget alvorligt og sammen finder vi den løsning der passer bedst til dig.

Kvalitet der holder

Hos Aalestrup Optik sammensætter vi selv vores sortiment og derfor kan du altid være sikker på at finde briller, som ikke fås andre steder. Når vi udvælger vores sortiment, er det afgørende, at brillerne er i højeste kvalitet. Vi ønsker, at vores kunder skal føle sig trygge ved at handle hos os. Derfor vil vi altid gøre vores bedste for at sikre den bedste kvalitet. Skulle uheldet alligevel være ude, er vores kunder dækket ind af vores garanti, og hjælpen er altid lige ved døren.

Spar transporten og handel lokalt

Aalestrup Optik er en del af OptikTeam. Dette giver os mulighed for at udnytte de mange fordele, der er ved at være del af en kæde. Samtidig får vi lov til at være det lokale alternativ, hvor vi ikke kun tilbyder færdiglavede pakkeløsninger, men derimod kan skræddersy en løsning, der passer til dine behov.

Har du brug for at få tjekket dit syn, nye briller, ny styrke eller råd og vejledning, så kig ind til os i butikken. Vi laver både de specielle styrker og flerstyrkeglas – uanset hvad du har brug for, så kan vi helt sikkert finde en løsning der passer til dig.