Find gode briller til børn hos Aalestrup Optik

Det er langt fra kun de voksne, der kan have problemer med synet. Også børn kan blive ramt af øjensygdomme eller nedsat syn. Men frygt ej! Du får heldigvis et bredt udvalg af smarte briller til børn hos os!

Briller til barnets behov

Der er ofte gang i den, når børn slår sig løs på legepladsen eller spiller fodbold i skolen. Det er derfor vigtigt, at brillerne ikke hæmmes af et dårligt syn. Det handler derfor også om at finde nogen briller, der ikke forhindrer dit barn i at være barn. Vi hjælper dig med at finde brillen, der passer til dit barns behov.

Det er cool at have briller

Også til børn er udvalget af briller stort både med hensyn til farver, former og mærker. Derfor kan briller til børn også gøres personlige og opfattes som ”cool”. Har dit barn symptomer på problemer med synet fx ofte hovedpine, har trang til at skulle sidde tæt på tv’et for at se, eller klager over irritable øjne, så kom ned til Aalestrup Optik. Så undersøger vi dit barns øjne og finder en løsning. Alternativt er der også mulighed for, at dit barn kan få kontaktlinser.