Find din stil hos Aalestrup Optik

Med briller har du ligesom med tøj og sko mulighed for at skabe din helt egen stil. Det er kun dig selv, der ved hvad din stil er. Men vi hjælper dig gerne med at definere den og finde de briller, der passer helt perfekt ind i din stil.

Kend din stil

For at vælge de briller, der passer bedst i din stil, er du nødt til at være bevidst om, hvad der egentlig er din stil. Vi kan naturligvis hjælpe dig på vej, ved at vise vores sortiment frem for dig, så du kan prøve brillerne og på den måde blive klogere på, hvad der er din stil. Men der er også en række ting, du selv kan holde øje med, for at definere din stil:

  • Din yndlingsfarver
  • Din tøjstil
  • Din ansigtsform

Går du ofte i en bestemt farveskala, kan det give et udtryk for, hvilke farver der vil passe din brille bedst. Er dit tøjvalg ofte mere klassisk med rene linjer og enkle farver, er det formentlig mest passende, at dine briller udtrykker samme stil. Er det oftere mere spraglet og fyldt med farver, er det mere det, dine briller må passe til.

Ansigtsformen har også betydning for dit valg

Når du vælger dine briller, er det en god idé samtidig at tage højde for din ansigtsform. Briller såvel som hoveder findes i mange forskellige former, men det er ikke alle former, der passer lige godt til hinanden. Du bør derfor overveje, hvilken ansigtsform du har, og om dine briller fx vil se større eller mindre ud med din hovedform. Det kan også have betydning, hvilken øjenhøjde dine øjne sidder i, eller hvordan dine ører er placeret. Aalestrup Optik guider dig naturligvis til at finde de briller, der bedst passer til dig.

DOWNLOAD STIL GUIDE