Brilleglas der passer hos Aalestrup Optik

Brilleglasset er måske det vigtigste i din brille, da det er det, der hjælper dig til at se klart. Det er derfor vigtigt, at du får de helt rette brilleglas til dine briller. Kom ind til Aalestrup Optik i Himmerland. Så hjælper vi dig med at finde de rigtige brilleglas til dig.

Det rette syn kræver de rette brilleglas

Dine brilleglas betyder alt for, hvordan dit syn bliver. Det er derfor vigtigt ikke at gå på kompromis med brilleglassene. Derfor kan det også betale sig at investere en smule ekstra i de helt rette brilleglas, så det bedst mulige syn opnås. Brilleglasset kvalitet er derfor en nøglefaktor. Du får et bredt udvalg af brilleglas hos os.

Forskellige typer brilleglas

Hos Aalestrup Optik har vi både enkeltstyrke og flerstyrke brilleglas. Enkeltstyrke brilleglas er for dig, der fx skal bruge dine briller som læsebriller eller bruger dem i forbindelse med sport. Skal du dermed bruge briller i flere situationer, er flerstyrke brilleglas formentlig nødvendigt. Vi guider dig til at finde de nødvendige brilleglas, der gør, at du både kan bruge dine briller i dagligdagen, når du sidder bag computeren og når du læser i din bog.