Find de rigtige kontaktlinser hos Aalestrup Optik

Kontaktlinser er for dig der ønsker en løsning på dine synsproblemer, men samtidig vil have mulighed for at kunne bevæge dig frit uden at skulle tænke på, om dine briller falder af. Hos Aalestrup Optik guider vi dig både til at finde de rigtige kontaktlinser til netop dit behov, og også i hvordan du bruger dine kontaktlinser rigtigt. Vi har et stort udvalg af forskellige kontaktlinser. Kontaktlinserne fås i forskellige linsetyper. Der er tale om:

  • 1-dagslinser
  • 14-dageslinser
  • Månedslinser
  • Døgnlinser
  • Flerstyrkelinser

De enkelte linsetyper kræver forskellig behandling og rengøring, men hos os har vi også de nødvendige væsker og tilbehør til rengøring af dine linser, der sikrer dig et nemt og behageligt brug uden irritation.

Få de kontaktlinser der passer til din hverdag

Den rigtige linsetype afhænger af, hvad der passer dig bedst i din hverdag. Hvis du ikke har noget imod at skulle udskifte dine linser hyppigt, kan du slippe for at rengøre linserne fx med 1-dagslinser. Omvendt kan du også få linser, der med rengøring/rensning kan holde i op til en måned uden at blive udskiftet. Kontaktlinser fås også som flerstyrkelinser, hvis du har brug for glidende overgang til at se skarpt fra flere vinkler. Det er op til dig, hvilke kontaktlinser, der passer dig bedst.

Der er flere fordele ved kontaktlinser

Foruden muligheden for at bevæge dig frit, giver kontaktlinser dig også mulighed for at benytte almindelige solbriller uden styrke. Du slipper desuden for at have problemer med fedtpletter eller regndråber, når vejret er dårligt. Du får altså et frit udsyn uden noget sidder i vejen. Kontaktlinser er desuden lette at rengøre, og behagelige at bruge. Så kom ind til din lokale optiker i Aalestrup og opnå fordelene ved at bruge kontaktlinser. Så finder vi sammen den rigtige løsning for dig.