Se skarpt i den skarpe sol med solbriller med styrke fra Aalestrup Optik

Selvom det for nogle er mode at gå med mere end et par briller i panden, så er det besværligt at skulle skifte mellem flere par briller. Det kan være problemet for dig, der både har brug for dine almindelige briller og solbriller. Der findes ganske vist en løsning i form af clip-on solbriller, men også de kan være besværlige. Den essentielle løsning er derfor solbriller med styrke, som fås i flere varianter hos os!

Når du vil kunne se klart og samtidig beskytte dine øjne

Så er solbriller med styrke løsningen! Vi kan let lave en kombination af dine nødvendige briller og dine ønskede solbriller. Vi har mange solbriller, der kan laves i den styrke, som passer netop dit øje. På den måde kan du se skarpt, samtidig med at du beskytter dine øjne mod solens stråler. Så slipper du for besværet med at skifte briller, når du vil nyde solens lys. Vores solbriller fås tilmed i mange former, farver og mærker, så du let kan finde de solbriller, som passer bedst til din stil.

Solbriller med styrke – både enkeltstyrkeglas og flerstyrkeglas

Som nævnt, laves solbrillerne i den styrke, som passer til dit øje. Men hvad så hvis du ikke bruger enkeltstyrkeglas? Så har vi også løsningen! Solbriller med styrke fås nemlig også i flerstyrkeglas. Dine solbrilleglas bliver speciallavet, så du kan se skarpt udendørs uanset om du læser i en bog, kigger langt ud over havet eller noget helt tredje. Kom ind til Aalestrup Optik og lad vores dygtige medarbejdere hjælpe dig med at finde dine næste solbriller. Vi finder de solbriller, der har de helt rigtige glas for dine øjne, både med hensyn til syn og beskyttelse, og som samtidig har det ønskede udseende.

DOWNLOAD BROCHURE OM SOLBRILLER