Aalestrup Optik guider dig til en optimal synstræning

Hvis du har fået foretaget en synsprøve, kan løsningen på dine problemer starte med, at dine øjne kræver en synstræning. Vi hjælper dig med at få dine øjne tilbage i topform, så du igen kan se skarpt uden problemer.

Hvad vil det sige at træne sit syn?

Når vi anbefaler dig synstræning, så handler det om, at dine øjne skal lære at arbejde sammen. Det er nødvendigt for at du kan se optimalt. Man kalder det også, at samsynet skal fungere. Det er helt centralt for et godt syn, at samsynet fungerer. Samtidig er det kun muligt at afhjælpe dine synsproblemer med briller eller kontaktlinser, hvis dine øjne kan finde ud af at arbejde sammen. Hvis du har problemer med samsynet, vil du formentlig have symptomer som koncentrationsbesvær, der giver ofte hovedpine og gør det svært for dig at læse og fokusere. Det kan heldigvis trænes væk og vi hjælper dig med din synstræning.

Hvad indeholder en synstræning?

Det er synsprøven, der afgør, om det er nødvendigt for dig med synstræning. Hvis dette er tilfældet, så sker det helt konkret på den måde, at vi udformer et synstræningsforløb til dig. Dette forløb indeholder blandt andet nogle hjemmeopgaver, med øvelser, som du foretager derhjemme. Vi guider dig naturligvis i, hvordan du skal foretage disse øvelser. Derudover indeholder det også, at du foretager enkelte øvelser hos din optiker. Du kan forvente, at du skal lave øvelser ca. 15-30 minutter om dagen. Vi vejleder dig selvfølgelig hele vejen, og du vil hurtigt kunne mærke, at træningen giver pote. Synstræning styrker dine øjnes muskler, som giver dig bedre mulighed for at se præcist og optimalt. Du vil derfor hurtigt få dit optimale syn tilbage med synstræning fra Aalestrup Optik. Så kom ned og få kontrolleret dine øjne hos os.

 

DOWNLOAD VORES FOLDER OM SYNSTRÆNING